Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - سری پنجم برنامه «چهل تیکه» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی الهام حاتمی، از سه‌شنبه ۲۸ دی ۱۴۰۰ با پوراندخت مهیمن پیگیری می‌شود. بازیگر پیشکسوتی که از کودکی با تئاتر‌های مدرسه کار خودش را آغاز کرده است.

مخاطبان تلویزیون از سریال «آینه» تا «نرگس» با او خاطره دارند. در «مأموریت آقای شادی» و «باغ گیلاس» فصلِ دیگری از هنرمندی‌اش را به رخ می‌کشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در «سام و نرگس» و «خداحافظ بچه» بازی‌های متفاوتی از «میهمن» دیده‌ایم و در «وضعیت سفید» به تعبیرِ کارگردانش بسیار درخشیده است. او در روی صندلیِ چهل‌تیکه حرف‌های شنیدنی زیادی از مادرانه‌هایی که در سینما و تلویزیون خلق کرده، دارد.

این برنامه تلویزیونی که به نوستالژی‌ها و ثبت خاطرات چهره‌های مطرح کشور می‌پردازد در روز چهارشنبه (۲۹ دی) میزبانِ مهدی فنونی‌زاده از فوتبالیست‌های پیشکسوت می‌شود. فنونی‌زاده از خاطراتش در تیم استقلال و تیم ملی فوتبال کشورمان می‌گوید. در کارنامه او قهرمانی جام باشگاه‌های آسیا با تیم استقلال تهران دیده می‌شود.

مهدی فنونی‌زاده در این برنامه خاطراتی شنیدنی از دورانِ مختلف زندگیش روایت می‌کند. خاطراتی از لحظاتی از زندگیِ این فوتبالیست قدیمی که مجموعه‌ای از اشک‌ها و لبخند‌ها را برای مخاطب رقم می‌زند.

محمدرضا علیمردانی میزبانِ برنامه چهل تیکه، در برنامه‌ی پنجشنبه و جمعه‌ی این هفته پایِ صحبت‌های جالب و جذابِ یکی از بازیگران قدیمی سینما و تلویزیون می‌نشیند.

بازیگری که قدیمی‌ها او را به نام «آقای آبی» و بعد‌ها «خشایار» سریال «زیر آسمان شهر» می‌شناسند. البته او حتماً در این برنامه از رضا ژیان و حضورش در نمایشِ او صحبت خواهد کرد. از همکاری‌اش با سیاوش طهمورث و بهرام ابراهیمی خواهد گفت. اما شهرتِ او با سریال‌های طنز نوروز ۷۲ و ساعت خوش و سریال زیر آسمان شهر، رقم خورد.او قرار است از خاطرات قدیمی و حالِ خود بگوید؛ اتفاقاتی که شاید کسی تا به حال نشنیده و شنیدنِ آن از هر لحاظ جذابیت داشته باشد.

«چهل تیکه» سه‌شنبه، چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه‌ها ساعت ۲۱ پخش خواهد شد. تکرار هر برنامه روز بعدش ساعت ۲ بامداد، ساعت ۸ و ساعت ۱۴ از شبکه نسیم پخش می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رسانه ملی برنامه تلویزیونی چهل تیکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۴۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لبخند ساختگی ما را شادتر می‌کند؟

ایتنا - وقتی احساس افسردگی می‌کنید و فرصت ندارید کارهایی را انجام دهید که روحیه‌تان را عوض می‌کند، شاید این توصیه قدیمی را دنبال کنید که لبخند الکی بزنید تا شاد شوید.
اما آیا لبخند زورکی واقعا شادتان می‌کند؟ لایو ساینس می‌نویسد این سوال میان دانشمندان بحث‌برانگیز بوده است و پژوهش‌های سال‌های اخیر دست‌کم در محیط آزمایشگاهی نشان داده است اگر خودتان را وادار کنید لبخند بزنید، روحیه‌تان بهتر می‌شود، لبخند نه تنها حس شادی را تقویت می‌کند بلکه آن را ایجاد می‌کند.

در پژوهشی که در سال ۲۰۲۲ منتشر شد، محققان ۳۸۰۰ شرکت‌کننده از ۱۹ کشور جهان را بررسی کردند. آن‌ها از شرکت‌کنندگان خواستند به سه طریق لبخند بزنند: با نگاه کردن به تصویر فردی خندان و تقلید حالت چهره فرد توی عکس، با دنبال کردن دستور‌العمل‌های ماهیچه به ماهیچه در مورد نحوه لبخند زدن، با نگه داشتن یک خودکار با دهان.

در دو شیوه اول، شادی افراد افزایش پیدا کرد، اما نتایج گروه سوم نامشخص بود. در مجموع این تحقیق نشان داد که افراد با وجود ساختگی بودن لبخند می‌گویند احساس می‌کنند شادترند.

این مسئله که حالت‌‌های چهره می‌تواند بر احساسات تاثیر بگذارد به «فرضیه بازخورد حالت چهره» معروف است، و فقط در مورد لبخند صدق نمی‌کند؛ به‌عنوان مثال اخم کردن می‌تواند افراد را خشمگین‌تر کند.

سایر حرکات بدنی، مانند منقبض کردن ماهیچه‌‌ها، ممکن است باعث شود فرد از طریق نوع مشابهی از به‌اصطلاح بازخورد حسی‌ـ‌حرکتی احساس استرس و تنش بیشتری بکند.

اما دقیقا مشخص نیست که در مغز چه اتفاقی می‌افتد. برخی متخصصان معتقدند حالات چهره مانند لبخند یک مسیر عصبی خاص مرتبط با شادی را فعال می‌کند که یک واکنش بدنی کامل ایجاد می‌کند و مغز این واکنش را به شادی تعبیر می‌کند.

بر اساس پژوهشی دیگر، بازخورد چهره بر نحوه پردازش سایر اطلاعات احساسی تاثیر می‌گذارد یا سبب می‌شود افراد خاطرات توام با حالات چهره و احساسات خاص را به یاد بیاورند.

متخصصان مطمئن نیستند که آیا نتایج بیرون‌آمده از آزمایشگاه در دنیای واقعی صدق می‌کند یا نه، زیرا در زندگی واقعی داده‌های بسیار بیشتری به مغز وارد می‌شود. با وجود این، ضرری ندارد در طول روز چند بار لبخند بزنید و ببینید آیا روی خلقتان تاثیر دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • قطعی آب مکرر در شهرک والفجر رباط کریم
  • بازگشت «افسانه بروسلی» و «پوآرو» به تلویزیون
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • جدول پخش سریال‌های شبکه تماشا تغییر کرد
  • لبخند ساختگی ما را شادتر می‌کند؟
  • انتقاد بازیگر قدیمی به جیغ و دست و هورا در شب آخر عروسک‌خونه
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • «غریبه» سریالی درباره نخبه داروسازی به زودی روی آنتن می‌رود
  • جزئیات کامل اندروید ۱۵ چه زمانی منتشر می‌شود؟